Vicky Jiménez s’estrena a Montevideo derrotant la primera cap de sèrie

La tennista andorrana venç la brasilera Beatriz Haddad en dos sets (6-3 i 6-4) i encadena sis partits sense cedir cap set

Vicky Jiménez, durant el primer partit a Montevideo.
Vicky Jiménez, durant el primer partit a Montevideo. @garchiemontero / @montevideoopen

La tennista andorrana Vicky Jiménez continua de dolç. Aquesta matinada, hora del Principat, ha iniciat el seu pas per l’Obert de Montevideo, a l’Uruguai, derrotant de forma clara la primera cap de sèrie del torneig. Jiménez s’ha desfet en dos sets de la brasilera Beatriz Haddad: 6-3 i 6-4. Tot i que la rival li treu 200 llocs en el rànquing WTA, l’andorrana ha estat molt superior.

Després de guanyar a la Goiania el seu primer torneig professional, Jiménez sabia que a l’Uruguai ho tindria més complicat perquè el nivell de les adversàries és superior al que tenien les rivals de la competició del Brasil. No obstant, tot i tenir al davant la principal favorita al triomf a Montevideo, l’andorrana ha jugat un molt bon tennis, efectuant molts més cops guanyadors que Haddad tant a l’hora de servir com quan estava a la recepció.

D’aquesta manera, Jiménez, que ja va estar a un molt bon nivell al Brasil, encadena el sisè partit sense cedir ni un sol set, i guanyant amb relativa comoditat i una notable solvència totes les jugadores que se li han posat al davant.

Per tant, la tennista andorrana ja es troba a vuitens de final del torneig, de categoria W125. El pròxim duel el disputarà aquest dijous. Jiménez buscarà la classificacio per quarts davant l'argentina Maria Lourdes Larle, número 261 del rànquing WTA.

Etiquetes

Comentaris

Trending