Vicky Jiménez es queda sense poder fer el salt al número 1 mundial júnior

La tennista andorrana ha perdut la final del Trofeu Juan Carlos Ferrero puntuable per al rànquing ITF contra la francesa Elsa Jacquemot; el matx ha estat trepidant

Vicky Jiménez en acció al torneig de Villena.
Vicky Jiménez en acció al torneig de Villena. ARXIU

La guanyadora del Roland Garros júnior ha superat la vencedora de l’Open d’Austràlia de la mateixa categoria. Conclusió: la tennista andorrana Vicky Jiménez haurà d’esperar per tornar a fer el salt al número mundial júnior. Elsa Jacquemot manté el primer lloc mundial després d’un trepidant partit entre totes dues en la final del Trofeu Juan Carlos Ferrero, a Villena.

En el torneig puntuable per al rànquing ITF i que ha acabat enfront les dues millors jugadores júnior del món, Jacquemot ha estat lleugerament millor que l’andorrana. De fet, el 6-1 del primer set ha pesat una mica massa a Jiménez, que tot i això ha fet un matx excel·lent. Ha aconseguir vèncer el segon set (4-6) i ha portat el tercer parcial fins a un ‘tie break’ que no s’ha resolt fins a un 10-8 final per situar el 7-6 definitiu en el tercer set.

El triomf, la setmana passada, de la tennista andorrana a Plovdiv l’havia deixat en situació de poder tornar al primer lloc mundial júnior. Però en l’enfrontament directa, la jugadora de Lió, de 17 anys, ha pogut retenir, pels pèl, un lloc que no deixa de ser honorífic però que té, també, el seu mèrit. En tot cas, hi ha molt poca diferència entre totes dues jugadores.

Etiquetes

Comentaris

Trending