Vicky Jiménez es planta a la final de Boca Ratón i guanyarà posicions en el rànquing WTA

La tennista andorrana derrota la número 1 del torneig americà i es jugarà el triomf definitiu contra l’americana Osuigwe

Vicky Jiménez concentrada.
Vicky Jiménez concentrada.

La tennista andorrana Vicky Jiménez disputarà aquest diumenge la final del torneig de Boca Ratón, a Florida. Sia quin sia el resultat que obtingui davant l’americana Whitney Osuigwe, Jiménez guanyarà posicions en el rànquing WTA. I això perquè essent la número 5 del torneig americà ha aconseguit tombar la cap de cartell.

En efecte, la tennista andorrana s’ha imposat en dos sets a l’argentina Maria Lourdes Carlé. Jiménez ha aconseguit derrotar Carlé, amb la qual ja havia mantingut altres dues duríssims com també ho ha estat el d’avui, gràcies a un gran joc i una lleugera superioritat respecte de la seva adversària. Els dos sets han estat força igualats.

El primer l’ha tancat l’andorrana amb un 7 a 5 i, el segon, amb un 6 a 4. Jiménez ha invertit poc més de dues hores i mitja per assolir el triomf. La seva rival en la final, Whitney Osuigwe, teòricament arribarà al darrer matx de Boca Ratón una mica més cansada. Més enllà de jugar una mica més tard, també ha estat més estona a vèncer la seva compatriota Louisa Chirico per 5-7, 6-3 i 6-4.

I si mèrit ha tingut la victòria de Jiménez sobre Carlé, primera cap de sèrie, més n’ha tingut la que serà la seva combatent en la final d’aquest diumenge atès que Osuigwe, sense ni tan sols formar part de la llista de caps de sèrie n’ha acabat derrotant la número 2.

Etiquetes

Comentaris

Trending