Vicky Jiménez, eliminada del torneig de Saint-Gaudens

La tennista andorrana ha caigut en dos sets (5-7 i 4-6) contra la número 212 del rànquing WTA en un partit marcat per la pluja

Vicky Jiménez en un partit a Madrid
Vicky Jiménez en un partit a Madrid

Vicky Jiménez ha quedat eliminada del torneig de Saint-Gaudens després de caure en els quarts de final contra la francesa Alice Robbe en dos sets (5-7 i 4-6). La pluja ha obligat a aturar el partit durant unes hores i quan a la represa l’andorrana ha vist com no podia accedir a les semifinals.

Jiménez, número 177 del rànquing WTA, s’enfrontava a la número 212.  La pluja que ha caigut sobre la localitat francesa ha obligat a aturar el partit quan només es portaven cinc jocs del primer set. Quan s’ha reprès, cada jugadora ha perdut el seu servei en dues ocasions. La tennista andorrana amb 5-6 ha vist com la francesa li feia un ‘break’ i ha acabat cedint la primera mànega.

El segon set ha començat molt bé per a Vicky Jiménez amb un doble trencament del servei, que la situava amb un 3-0. Un avantatge que no ha sabut conservar i la seva rival ha aconseguit remuntar amb tres ‘breack’ i s’ha endut la victòria.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending