Vicky Jiménez debuta amb victòria al torneig de Saint-Gaudens

L’andorrana s’ha desfet en dos sets (6-1 i 6-3) de la tennista local Astrid Lew Yan Foon i es veurà les cares amb Sarah Iliev en els vuitens de final

Vicky Jiménez en un partit a Madrid
Vicky Jiménez en un partit a Madrid

Vicky Jiménez s’ha desfet de la local Astrid Lew Yan Foon en dos sets (6-1 i 6-3) en el debut del torneig ITF W60 que s’està celebrant a Saint-Gaudens i s’enfrontarà en la següent ronda a la també francesa Sarah Iliev.

La tennista andorrana, número 177 del rànquing mundial, no ha tingut problemes per desfer-se de la francesa Astrid Lew Yan Foon, número 961. Ho ha fet en dos sets (6-1 i 6-3). En la primera mànega, Jiménez ha trencat en tres ocasions el servei de la seva rival i se l’ha endut gairebé per la via ràpida.

L’inici del segon set ha estat més igualat, però en el tercer joc Jiménez ha aconseguit un ‘breack’ que li ha permès agafar l’avantatge necessari per no haver de patir i guanyar el partit.

L’andorrana s’enfrontarà als vuitens de final a la també francesa Sarah Iliev, número 770 del rànquing WTA, que s’ha classificat després que la seva rival, Harmony Tan s’hagi retirat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending