Vicky Jiménez comença amb bon peu el torneig de Santa Margherita di Pula

L’andorrana ha superat amb relativa comoditat la seva primera rival, la italiana Noemi Basiletti, en dos sets: 6-4 i 6-1

Comentaris

Vicky JIménez.
Vicky JIménez.

Vicky Jiménez ha iniciat amb bon peu la seva participació en el torneig W25 de Santa Margherita di Pula. La tennista andorrana ha superat sense problemes la seva rival a la ronda de setzens de final: la local Noemí Basilletti. El joc inicial ha estat més equilibrat, però el segon s’ha decantat ràpidament a favor de la jugadora del Principat (6-4 i 6-1).

Jiménez arriba a aquest torneig com número 175 del rànquing WTA i el disputa com a cap de sèrie número 1. En el primer parcial, hi ha hagut certa igualtat amb Basilletti, però finalment ha caigut del costat de l’andorrana (6-4).

El segon ha estat molt més senzill. Jiménez l’ha dominat des del primer moment i només ha cedit un joc. Així, ha pogut tancar el partit per la via ràpida (6-1).

Ara, l’andorrana espera rival a la ronda de vuitens. Sortirà de l’enfrontament entre la també italiana Barbara Dessolis (número 1.057 del rànquing WTA) i la suïssa Chiara Talleri.

Comentaris

Trending