Vicky Jiménez centrada en oferir la seva millor versió al torneig júnior de Roland Garros

Després de la seva eliminació a la fase prèvia sènior diu que és una segona oportunitat per a seguir lluitant

Vicky Jiménez entrenant al CTEO.
Vicky Jiménez entrenant al CTEO. PILAR CANDEL

Vicky Jiménez marxa a París per a disputar el torneig junior del torneig de Roland Garros. Està centrada en oferir la seva millor versió a la competició tot i que reconeix que serà complicat guanyar perquè el nivell cada cop és més alt.

Vicky Jiménez ha explicat que la seva participació en el quadre sènior "no ha acabat com volia" ja que va perdre contra la brasilera Carolina Alves en la primera ronda de la fase prèvia del Grand Slam francès per dos sets a zero (6-3 i 7-5). Ara hi torna per conquerir el títol en la categoria júnior. "És com una segona oportunitat per a donar el millor de mi, i seguir lluitant".

Està plenament recuperada de la lesió i assegura que està més forta que abans de patir-la. "La lesió només ha estat un avís que havia de parar una mica i descansar que encara soc jove i tinc molta formació al davant". Creu que aquest descans li ha anat molt bé i malgrat ser una de les favorites per al títol júnior reconeix que el nivell a la categoria ha pujat molt. "Sempre és complicat i no penso en ser la favorita. Cada partit serà molt difícil i només penso en gaudir de cada moment".

La jugadora ha completat la seva preparació aquesta setmana al Centre de Tecnificació d'Ordino.

Etiquetes

Comentaris

Trending