Cara i creu per Vicky Jiménez a Boca Raton: a quarts en individuals però cau en dobles

La tennista andorrana ha superat en dos sets la xinesa Xiaodi You (2-6 i 5-7) i la seva rival serà la suïssa Joanne Zuger o la nord-americana Maria Mateas; en canvi, fent parella amb Renata Zarazua han caigut a quarts davant Emily Appleton i Isabelle Haverlag

Vicky JIménez.
Vicky JIménez.

Vicky Jiménez segueix amb pas ferm al torneig de Boca Raton. L’andorrana ha superat la ronda de vuitens de final en derrotar en dos sets la xinesa Xiaodi You (2-6 i 5-7). Ara, espera rival a quarts: serà la suïssa Joanne Zuger o la nord-americana Maria Mateas.

La tennista del Principat ha sortit amb força a la pista. Així, en el primer set no ha donat cap opció a la seva rival, número 295 del rànquing WTA. Només ha cedit dos jocs fins a un parcial final de 2-6.

Més igualada ha estat la segona màniga. De fet, el ‘tie break’ ha estat a prop. Al final, però, Jiménez l’ha evitat imposant-se en els darrers jocs. Al final, el set ha caigut a favor de l’andorrana per 5-7.

D’aquesta forma, la tennista del Principat s’ha colat a quarts de final del torneig que es disputa a Florida. La seva rival en aquesta tercera ronda sortirà del duel que disputaran la suïssa Joanne Zuger (179 del rànquing WTA) i la local Maria Mateas (431).

La creu de la jornada per Jiménez ha arribat al quadre de dobles, on competia amb la mexicana Renata Zarazua. Totes dues han quedat eliminades a quarts. Han perdut en dos sets (4-6 i 2-6) contra la parella formada per Emily Appleton i Isabelle Haverlag. Una derrota, en certa forma, lògica; ja que jugaven contra les caps de sèrie número 2 del torneig.

Comentaris

Trending