Vicky Jiménez admet “ràbia” per la cancel·lació dels Jocs dels Petits Estats

La jove tenista afirma que tenia “molta il·lusió” per poder “jugar per Andorra” en la cita que s’ha hagut d’ajornar a conseqüència de l’impacte de crisi del coronavirus

Entrevista de la FAF a Vicky Jiménez

Vicky Jiménez, com la resta de tenistes i esportistes, ha vist com el coronavirus ha esguerrat els seus plans. Per exemple, havia de debutar a un Wimblendon que es va suspendre. Ara bé, un dels fets que més ha lamentat és l’anunci de l’ajornament dels Jocs dels Petits Estats que s’havien de fer a Andorra l’any vinent. I és que, ha indicat, tenia moltes ganes de poder representar el Principat en aquest torneig.

Així ho ha revelat Jiménez en una entrevista que li ha fet el compte oficial a Youtube de la Federació Andorrana de Futbol (FAF). En ella, ha explicat que, evidentment, l’emergència sanitària ha trastocat de forma important el calendari que tenia previst al davant. “Teníem decidit jugar alguns torneigs de la WTA i algun gran slam”, ha indicat. També, evidentment, hi havia l’horitzó dels Jocs dels Petits Estats, que finalment es van cancel·lar amb la voluntat de poder-los fer més endavant.

-

Relacionat

El debut de Vicky Jiménez a Wimbledon haurà d'esperar un any

“M’ha fet molta ràbia. M’hagués fet molta il·lusió poder participar i jugar per Andorra i fer-ho al meu país”, ha afirmat la jove tenista, que també ha hagut d’adaptar-se a la necessitat de confinament. Ho ha fet, comenta, recuperant el temps perdut a nivell formatiu. “He aprofitat el temps per estudiar”, indicat, a la vegada que ha fet “exercicis físics a casa” i, des que està permès, “sortint a córrer una hora quan es pot”.

En aquest sentit, recorda que “l’entrenador el tinc a casa”, en referència al seu pare, tot i que “estic en contacte també amb Jordi Arrese i el preparador físic, que m’envia els exercicis”. Al mateix temps, “intento menjar de forma sana perquè ara no faig tant esport necessito una alimentació equilibrada per no guanyar pes”.

Sobre el retorn a les pistes, lamenta que “mai havia estat aturada tant de temps” i admet que, probablement, quan es pugui, tocarà fer-ho “a porta tancada”. Jiménez reconeix que “serà una mica menys divertit, perquè el públic fa que tot sigui més emocionant”. Tot i això, té clar que quan jugar a tennis sigui possible, tant ella com la resta de professionals d’aquest esport “ja estarem contents”, encara que sigui amb les grades buides.  

Etiquetes

Comentaris

Trending