Verdú fa història amb una cinquena plaça al gegant de Berchtesgaden

És la millor posició aconseguida mai per un esquiador andorrà en una prova de la Copa d’Europa i li permet sumar 45 punts per a la classificació general

Comentaris

Verdú no ha amagat la satisfacció per resultat obtingut.
Verdú no ha amagat la satisfacció per resultat obtingut. FAE

Joan Verdú ha fet història al gegant disputat aquest dissabte a Berchtesgaden. L’esquiador andorrà ha acabat cinquè en el gegant disputat a l’estació alemanya. És al millor posició mai assolida per un representant nacional en una prova d’aquestes característiques. Al mateix temps, ha sumat fins a 45 punts per a la Copa d’Europa i també ha millorat la seva classificació FIS.

Ha estat, sense cap mena de dubte, un dia rodó per Verdú, que ha finalitzat la prova en un temps global de 2’05’’15, a tot just 1’’09 del guanyador, l’austríac Dominik Raschner. En la primera mànega, ha estat dotzè, amb un temps de 1’01’’70. En la segona, ha millorat prestacions i ha acabat vuitè. La combinació de tots dos resultats l’ha situat entre els millors de la prova.

Amb aquesta cinquena posició, la millor d’un andorrà en una Copa d’Europa, Verdú suma 45 punts per a la classificació general, en la qual se situa en 22a posició i marca 23,87 punts FIS. Per això, no ha dubtat a afirmar que “ha estat un gran dia”. L’esquiador ha destacat que “venia d’una setmana complicada, on les carreres no em van sortir com volia” i que “he sabut canviar el xip, hem entrenat bé aquests dies abans de la carrera, per preparar-la, i en una cursa com aquesta amb un nivell com aquest em satisfà molt”.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending