La UE Santa Coloma assegura que s’ha desvinculat del seu controvertit patrocinador

Un dia després que es detingués el president de Zoe Espanya, el club de la Lliga Multisegur manté en un contradictori comunicat que un dia abans de l’arrest es va acordar la rescissió del contracte d’esponsorització

Jugadors de la UE Santa Coloma en un dels partits just abans que esclatés la polèmica.
Jugadors de la UE Santa Coloma en un dels partits just abans que esclatés la polèmica. UE SANTA COLOMA

Zoe ja no patrocina la UE Santa Coloma. Així ho ha afirmat el club colomenc a través d’un contradictori comunicat que l’entitat ha publicitat en les xarxes socials. El club parla tant de trencament del contracte d’esponsorització com d’acord entre les dues parts per finalitzar la relació. L’anunci arriba l’endemà de la detenció del president de la divisió espanyola de Generación Zoe, Daniel Paterna, que com altres dirigents d’aquesta societat d’inversió està acusat de protagonitzar una estafa piramidal.

Paterna va assegurar el mes de novembre, quan es va signar l’acord amb la UE Santa Coloma, que Zoe havia assumit la gestió del club andorrà. Quan va transcendir fa unes setmanes que Generación Zoe, la matriu argentina almenys, era el punt de partida d’un frau milionari, l’entitat futbolística va emetre un comunicat assegurant que Zoe era simplement un patrocinador. I que fins llavors havia respectat fil per randa el contracte estipulat al seu dia. Amb tot, va començar a reduir la presència de l’espònsor en les comunicacions del club.

Una rotllana de l'equip; Zoe apareix per tot arreu.

Relacionat

La UE Santa Coloma es desmarca de les activitats de Zoe però manté el contracte de patrocini

Res més havia comunicat sobre Zoe fins que ha transcendit la detenció de Paterna, que hauria estat amb anterioritat a què esclatés l’escàndol, en diverses ocasions a Andorra. Fent-se fotografies amb els jugadors del club i altres. Una vegada ha estat de domini públic la detenció del president de Zoe Espanya a Elda, la ciutat alacantina on té la seu social l’empresa -l’Altaveu ho va explicar al Principat-, l’endemà la UE Santa Coloma ha anunciat la desvinculació de Zoe. I curiosament, assegura que el contracte de patrocini es va deixar sense efecte el dia abans de l’arrest.

La policia ha acordonat la zona propera al local que ocupa les oficines de Zoe a Elda.

Relacionat

La policia espanyola deté a Alacant el patrocinador de la UE Santa Coloma

Curiós, com si el club i Paterna tinguessin una bola de vidre per saber que l’endemà esclataria tot. “Des del dia 10 de març el club va trencar la relació de patrocini amb l’empresa Zoe”, diu inicialment el comunicat. I hi afegeix: “La decisió va ser presa per la junta directiva, arran de les primeres notícies que van esclatar al mes de febrer. El club va prendre aquesta decisió donat la integració del club i que aquesta integritat no es pot veure afectada per una empresa patrocinadora.” Més encara, l’entitat colomenca, contradient-se amb l’expressat unes línies abans, diu que “el club i l’empresa Zoe decideixen de mutu acord rescindir el contracte de patrocini”.

IMG 79A28C512B5A 1
El comunicat 'postejat' a Instagram.

Com ja va fer en el primer comunicat, el club demana que es respecti l’honorabilitat del club i la seva integritat. I que es valori la feina feta durant més de tres dècades. Torna a amenaçar amb accions legals contra aquells qui no respectin el club i llancin “comentaris difamatoris”. L’Altaveu, després del primer comunicat, va sol·licitar als emissors d’aquell escrit i, alhora, representants de l’entitat a nivell comptable i gestor poder ampliar la versió del club alhora que demanava per diferents aspectes relacionats amb la relació entre la UE Santa Coloma i Zoe. I si l’eventual trencament del contracte podia comprometre la viabilitat del projecte esportiu. Hores d’ara aquestes qüestions no han tingut resposta.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending