La UE Engordany realitza una donació per valor de 400 euros a la Creu Roja Andorrana

L’equip ha volgut refermar el compromís de la joventut del país amb la ciutadania tenint en compte la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19

La UE Engordany amb els productes que s'han lliurat a la Creu Roja Andorrana
La UE Engordany amb els productes que s'han lliurat a la Creu Roja Andorrana UE Engordany

La UE Engordany ha lliurat aquest divendres a la Creu Roja Andorrana una donació d’aliments i productes de primera necessitat per valor de 400 euros. Abans de realitzar l’entrega, el club va contactar amb l’entitat solidària per assabentar-se de quins productes eren més necessaris i, posteriorment, els jugadors van dur a terme la compra en qüestió. Amb aquesta acció, l’equip vol refermar el compromís de la joventut amb la ciutadania tenint en compte la crisi econòmica que ha provocat la Covid-19.

Segons ha explicat l’Engordany, ahir a la tarda es va planificar l’acció solidària perquè “hi ha moltes famílies amb dificultats econòmiques que estan demanant ajuda a la Creu Roja per poder menjar. Considerem que donar un cop de mà a qui ho necessita no costa gaire i són accions que qualsevol ésser humà agrairia molt”. Així doncs, els jugadors, després de parlar amb l’entitat, van prioritzar la compra de conserves, aliments per nadons i productes d’higiene personal, entre altres coses.

Des de la Creu Roja Andorrana han declarat que “ara mateix tenim un abastiment d’aliments molt ampli, però és important que la gent faci aportacions perquè cada dia hi ha més gent que intenta demanar ajuda a l’entitat, cada vegada hi ha més necessitat i no sabem quan acabarà aquesta situació d’emergència sanitària i totes les donacions són benvingudes a la botiga”.

A l'entrega han acudit dos voluntaris de l'entitat solidària
A l'entrega han acudit dos voluntaris de l'entitat solidària

 

Etiquetes

Comentaris

Trending