Tres proves al campionat d'escalada esportiva per encabir el calendari internacional

Les competicions es duran a terme a Escaldes-Engordany i Ordino, al mes de maig, i a Andorra la Vella ja a l'octubre

Primers entrenaments de la temporada.
Primers entrenaments de la temporada.

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) ha presentat avui el calendari de la 16a edició de Circuit d’Andorra d’Escalada esportiva 2022 i que només comptarà amb tres proves per tal que es pugui compaginar amb les proves internacionals. Escaldes, Ordino i Andorra la Vella seran la seu de les competicions que es desenvoluparan entre maig i octubre.

La 16a edició del Circuit d’Andorra d’Escalada esportiva 2022, impulsada per la FAM, comptarà amb només tres proves, des del mes de maig fins a l’octubre, amb la voluntat que els esportistes la puguin compaginar amb la seva participació en les competicions internacionals. D’aquesta manera, la primera d’elles està prevista pel 21 de maig amb l’Open d’Escalada a Escaldes-Engordany, seguida per la del Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino el 28 del mateix mes. Es tancarà el circuit el 22 d’octubre amb la prova que es disputarà al Bloc Cafè d’Andorra la Vella.

En aquest sentit, des de la federació recorden que l’edició del 2021 es va haver de finalitzar abans del previst per les limitacions a causa de la Covid-19 amb Natalia Lanau i Noam Goldin com a campions, així com que no es van poder fer entrega dels premis. Aquesta cerimònia es realitzarà el 28 de maig, coincidint amb la segona prova del campionat andorrà.

Etiquetes

Comentaris

Trending