Tres bons quarts donen el primer triomf de pretemporada al MoraBanc

El triangle format per Goudelock, Tyson Pérez i Maric imposa el seu domini davant un UCAM Múrcia que a punt ha estat de recuperar setze punts al tram final del partit (88-92)

Foto de grup dels dos equips amb jugadors de la base del Montsó.
Foto de grup dels dos equips amb jugadors de la base del Montsó. BC MORABANC ANDORRA

És només un assaig. I Natxo Lezkano no estava gens content al final del quart quart que a punt ha estat de fer passar un disgust al MoraBanc. Perquè en el segon partit de pretemporada, i gràcies al triangle format per Goudelock, Tyson Pérez i Marin Maric, els andorrans han estat molt superior a uns murcians amb baixes. Com les que té també l’Andorra, que a Montsó, que és on s’ha jugat el matx, Lezkano ha decidit reservar Nacho Llovet després de les molèsties evidenciades a Encamp.

Com s’ha dit, els andorrans han estat força millor des de l’inici. Més frescos de cames i gràcies especialment a un joc interior que ha donat un molt bon rendiment, el MoraBanc ha anat obrint forat a poc a poc. Els nou punts del descans podien semblar pocs. Potser els setze al final de tercer quart evidenciaven més i millor el que havia passat sobre el terreny de joc. Però llavors ha arribat la desconnexió i el cansament.

I en els deu minuts finals, i amb Diagne o Hakanson com a estilets juntament amb Birgander, l’UCAM ha anat retallant distàncies. De fet, el darrer parcial ha estat, en el marcador, el que ha tingut una diferència més elevada. I ha sigut a favor dels murcians, que s’han quedat a poc de poder remuntar la situació adversa que havien tingut durant els primers trenta minuts. El gir de guió no ha estat complert i el MoraBanc ha firmat el primer triomf de pretemporada.FITXA TÈCNICA

UCAM MÚRCIA (88): Caupain 11, Ennis 8, Falk 3, Sleva 15, Birgander 14 -cinc inicial-, Sant-Roos 6, Diagne 14, Hakanson 11, Jelinek 6, Martínez. 17 de 20 tirs lliures; 25 de 49 llançaments de dos; 7 de 22 triples; 34 rebots (20+14); 28 faltes (eliminat Birgander)

MORABANC ANDORRA (92): Starks 5, Okaye 2, Goudelock 15, Tyson Pérez 16, Maric 15 -cinc inicial-, Andric 7, Rafa Luz 7, Rubio 8, Borg 3, Oriola 8, Smogyi 6. 18 de 27 tirs lliures; 22 de 37 llançaments de dos; 10 de 19 triples; 27 rebots (19+8); 20 faltes (eliminat Okoye)

Àrbitres: Torres, Fernández, Lucas

Parcials: 13-21, 35-44, 52-68, 88-92 

Comentaris

Trending