La Trail 100 Andorra-Pyrénées preveu una participació de 2.500 atletes i un impacte de 6,2 milions

La competició se celebrarà del 24 al 27 de juny i serà un esdeveniment de quatre dies i tindrà el centre a la parròquia d'Ordino

Mortés, Gallardo i Giménez durant la presentació de la competició.
Mortés, Gallardo i Giménez durant la presentació de la competició. SFGA

La Trail 100 Andorra-Pyrénées de l'Andorra Multisport Festival preveu tenir una participació d'entre 2.500 i 3.000 corredors sumant les quatre curses que hi ha previstes i un impacte al voltant dels 6,2 milions d'euros. La competició ha estat presentada aquest dilluns pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Actua, Jordi Gallardo, el cònsol major d’Ordino, Josep Àngel Mortès, i el Director d’Operacions Ironman al sud d’Europa, Ferran Giménez.

La competició se celebrarà del 24 al 27 de juny de 2021 i serà un esdeveniment de quatre dies amb quatre proves, que aniran de menys a més distància: 7,5 km, 25 km, 55 km i 125 km. Gallardo ha destacat que “sens dubte Ordino és una de les millores parròquies per on podria transcórrer aquesta competició. Primer, per l’experiència i el suport popular que sempre han rebut aquest tipus de proves. Però també pel compromís històric col·lectiu d’Ordino amb els esports de muntanya, la cura pel medi ambient i el respecte pel patrimoni. Una estratègia reconeguda el passat mes d’octubre per la UNESCO declarant la Vall d’Ordino com a Reserva de la Biosfera”. El ministre també ha assenyalat que “estem segurs que els atletes podran gaudir d’uns recorreguts espectaculars i amb uns paisatges increïbles.

 El perfil dels esportistes acostuma a ser el d’un directiu o empresari, amb una renda mitjana/alta d’entre 40 i 45 anys. La previsió és que el 60% siguin homes i el 40% dones.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending