Top-20 dels atletes de la FAM en la segona prova internacional del calendari

Òscar Casal ha estat el millor andorrà -dissetè- en l’Skyrace Hochkönig, prova puntuable per a les Skyrunner World Series, mentre que Ariadna Fenés s’ha perdut quan era setena

Els quatre atletes de la FAM a Àustria.
Els quatre atletes de la FAM a Àustria. FAM

Els tres atletes que integraven l’equip andorrà masculí de curses de muntanya que han participat aquest matí a l’Skyrace Hochkönig, prova puntuable per a les Skyrunner World Series, han aconseguit entrar entre els vint primers de la competició celebrada a la població austríaca de Maria Alm. La representant femenina, Ariadna Fenés, s’ha perdut quan anava setena i no ha pogut completar el traçat.

La d’Àustria era la segona prova internacional marcada dins el calendari de l’equip Nacional de curses de muntanya. Òscar Casal, Arnau Soldevila, Carlos Fernández i Ariadna Fenés han pres part de la sortida de la Skyrace Hochkönig, de 32,6 kilòmetres i un desnivell positiu de 2.720 metres. Òscar Casal ha estat el primer a travessar la línia de meta amb un temps final de 3h59’52”, aconseguint una molt bona 17a plaça general. La prova l’ha guanyat Damien Humbert amb un crono de 3h31’57”.

Uns minuts més tard, ha estat Arnau Soldevila qui ha arribat a meta d’aquesta exigent Skyrace. Ho ha fet en un temps de 4h04’20”, en divuitena posició. Carlos Fernández ha estat el següent en completar-la en 19a posició i un temps final de 4h09’59”. Per la seva part, en categoria femenina, Ariadna Fenés, als darrers quilòmetres de la prova, s’ha perdut i no ha pogut completar la seva segona experiència internacional. Un fet molt desafortunat perquè en el punt on s’ha perdut, anava en setena posició general.

Etiquetes

Comentaris

Trending