Thomas Schreiner torna a la ‘Bombonera’

El base austríac signa per una temporada pel MoraBanc amb l’objectiu de repetir l’èxit de la seva etapa anterior -l’ascens a l’ACB- després del bon rendiment ofert la passada campanya al Lleida

Schreiner ha celebrat a les xarxes el seu retorn amb el seu fill.
Schreiner ha celebrat a les xarxes el seu retorn amb el seu fill.

El MoraBanc Andorra ha anunciat el retorn d’un vell conegut. El base Thomas Schreiner vestirà novament, cinc temporades després, la samarreta tricolor. L’austria ha signat contracte per aquesta campanya amb l’objectiu de repetir el que ja va aconseguir la 2013-14: l’ascens a l’ACB. Arriba al Principat provinent del Lleida.

s segones parts poden ser bones. Això és el que vol demostrar Schreiner amb aquest retorn a la ‘Bombonera’, on va jugar fins a cinc temporades, entre la 2012-13 i la 2016-17. Va ser, cal recordar, un dels protagonistes de l’ascens des de LEB Or, és a dir, l’objectiu que es vol aconseguir aquest any. De fet, també té al seu palmarès un altre ascens, en aquest cas, amb el Bilbao.

La passada campanya, el base va militar al Lleida, que es va quedar a les semifinals del play-off -va caure contra el Girona-. Al club de la Terra Ferma va signar bones xifres: 7,1 punts, 3,1 rebots i 4,8 assistències per partit.

“Schreiner és ofici, qualitat, experiència i lideratge en un jugador que, a més, coneix la lliga i s’estima el club”, ha destacat el General Manager del MoraBanc, Francesc Solana. També ha posat en relleu que “el seu rol serà el de complementar la feina dels altres bases de l’equip i difícilment haguéssim trobat ningú millor per tenir aquest rol a dia d’avui”.

Comentaris (2)

Trending