Tagliaferro, Fernández i O’Meara, els millors ‘freestylers’ andorrans

Han estat els més destacats en els Nacionals que s’han celebrat aquest diumenge a l’Snowpark del Tarter

Comentaris

Els guanyadors dels Nacionals andorrans de 'freestyle'.
Els guanyadors dels Nacionals andorrans de 'freestyle'.

Nahuel Tagliaferro i Nerea Fernández, en surf de neu, Herny O’Meara, en esquí, s’han proclamat campions d’Andorra en els Nacionals de Freestyle. La prova s’ha celebrat a l’snowpark de Soldeu i també ha comptat amb la participació de practicants dels territoris veïns.

Des de l’organització s’ha fet un balanç positiu de la competició. Aquesta s’ha pogut celebrar tot i que les condicions climatològiques no eren les més adequades. El principal problema amb què han hagut de lidiar els participants ha estat el fort vent.

L’espanyol Manex Azula s’ha emportat la victòria en la modalitat de surf de neu, gràcies a la realització d’un Switch Cork 540. En segon lloc ha quedat Tagliaferro, amb un Cork Front Side 540. Aquesta posició el converteix en el millor entre els participants del país.

La guanyadora femenina de surf de neu ha estat Aroa da Silva. La millor andorrana ha estat Nerea Fernandez amb un Switch 180.

Per últim, el millor en estil lliure ha estat Nil Brocart. En segon lloc ha quedat Andreu Moreno i el bronze ha estat per l’andorrà Henry O’Meara que, per tant, s’ha proclamat campió nacional de la categoria.

Etiquetes

Comentaris

Trending