L’Skimo Femenina afronta el repte d'arribar a les 400 inscripcions

La prova, després d'un any d'absència a causa de la pandèmia, se celebrarà el 6 de març a l'estació de Vallnord - Pal Arinsal

Un moment de la roda de premsa de presentació.
Un moment de la roda de premsa de presentació. VALLNORD PAL-ARINSAL

La cinquena edició de l'Skimo Femenina se celebrarà el 6 de març a l'estació de Vallnord - Pal Arinsal. La cònsol major de la Massana, Olga Molné, que també és presidenta d'Emap, la societat gestora de l'estació ha recordat que "aquest va ser el darrer acte que es va fer al 2020, abans que ens confinessin" i ha destacat el caràcter popular de la prova.

 

La Pal SkimoFemeníes commemora el Dia Internacional de la Dona. Comptarà amb dues modalitats, tal com ha especificat la directora de finances de Vallnord –Pal Arinsal, Kathy Blandon. La d’esquí de muntanya, una cursa que sortirà del Pla de la Caubella fins al Pic del Cubil (4 km) i la  de raquetes de neu que sortirà del Pla de la Caubella per arribar al Pla de la Cot i tornar al Pla de la Caubella (3,4 km).

En aquesta cursa popular, solidària i femenina, els homes també podran participar però no puntuaran. Els participants podran fer-ho de forma individual o en grup. Així mateix, tal com ha esmenat la mnistra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, serà un acte que també haurà de respectar tots les protocols de protecció contra la Covid.

Les organitzadores de la prova, Gresmi Roca i Rosa Vergés han fet el punt del cronograma de la prova que s'iniciarà a les 10 i que s'estima que pugui acabar a les 12. "Li hem volgut donar un punt festiu, perquè a banda de treballar també ens ho hem de passar bé" ha dit Roca. Sobre les expectatives, Vergés ha apuntat que el repte és "superar les 300 inscripcions del 2020 i arribar a les 400".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending