Sis enginyers de l’equip Yamaha, confinats a Andorra per un positiu de coronavirus

Els afectats es van fer PCR abans de viatjar cap a Le Mans, fet que ha permès detectar la malaltia en un d’ells i, per tant, hauran de fer suport als corredors de forma telemàtica

Comentaris

L'enginyer Takahiro Sumi és un dels confinats.
L'enginyer Takahiro Sumi és un dels confinats. MOTO GP

L’equip Yamaha que havia de participar en el gran premi de França de motociclisme, que se celebra aquest cap de setmana al circuit de Le Mans té seriosos problemes. I tot perquè un  dels seus enginyers, que resideix a Andorra, es troba entre els casos actius de coronavirus detectats al país. La resta de l’equip, cinc persones més, han estat contactes i, per tant, seguint el protocol Covid es troben confinats i no podran viatjar.

Així ho ha explicat el mateix equip Yamaha a través d’un comunicat, indicant que un dels afectats és el cap del grup, Takahiro Sumi. Tant ell com els altres es queden al Principat entre cursa i cursa donades les dificultats per fer viatges internacionals. Dilluns, abans de sortir del país cap a França, es van fer PCR i un d’ells va donar positiu. La prova feta l’endemà va donar el mateix resultat.

Tots sis enginyers, un amb la malaltia confirmada i els altres cinc com a contactes, s’han hagut d’aïllar. Per tant, no han pogut viatjar cap a Le Mans. Yamaha treballa per organitzar un equip alternatiu que pugui desplaçar-se al circuit francès. Per la seva banda, Sumi i els altres confinats ajudaran des de la distància, emprant les eines de comunicació que s’havien preparat a Yamaha per casos com aquests.

L’enginyer infectat es troba bé de salut. De fet, no presenta símptomes de la malaltia. Els propers dies se seguirà la seva evolució per veure si pot viatjar a les curses que seguiran a la francesa, les d’Aragó i Terol, a Espanya.

Els sis enginyers treballen pels corredors de Yamaha, que aquest cap de setmana disputen el gran premi de França. Entre ells, es troben els residents Fabio Quartararo i Maverick Viñales.

Etiquetes

Comentaris

Trending