Sis-cents ciclistes fan la Volta als Ports

Els participants han pogut fer des d’un port fins als cinc de què consistia el recorregut més llarg, en una clàssica cicloturista al Principat

Dos dels participants en ple esforç enmig de la muntanya.
Dos dels participants en ple esforç enmig de la muntanya. FOTOS: DANISPEEDY.CO-VSL SPORTS

Prop de sis-cents ciclistes han pres part en la que està considerada la prova cicloturista per excel·lència d’Andorra, la Volta als Ports que aquest matí ha arribat a la 46a edició. Hi ha hagut fins a cinc recorreguts diferents (de 52 a 152 quilòmetres) més enllà d’E-Bike i Gravel.

De nou, l’objectiu de la prova era aconseguir que els participants trobessun el seu gaudi, coronant un, dos, tres, quatre i fins i tot cinc port de muntanya del Principat. L’esforç valia la pena i posava límit a una condició física que cada cop és més bona, per als cicloturistes.

WhatsApp Image 2023 07 23 at 15.58.28

El bon ambient ha regnat a la prova i al finalitzar, sigui quin sigui el recorregut, la opinió comuna del participants en destacava “la gran qualitat de la prova i com cuiden als participants”. El Parc Central d’Andorra la Vella ha tornat a acollir l’arribada de tots els recorreguts on els participants han pogut gaudir d’un avituallament i de zona de massatges.

Íñigo González i Lídia Puyals han guanyat en la prova que feia els cinc ports (153 quilòmetres); Damien Howson i Berta Bassols ho han fet en la de quatre ports (127 quilòmetres); Gerard Mora i Claudia Tremps s’han imposat en la de tres (87,3 quilòmetres); Kevin Codis i Esther Piquer han guanyat la de 69,1 quilòmetres; i Aran Jorge i Carmina Camdellero han estat els primers en la prova més curta. En E-Bike ha guanyat Ramon Serra i en gravel, Carlos Amores.

Documents

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending