El Sideco Encamp s’emporta una Supercopa emocionant fins al darrer sospir

El duel davant el Black House Atlètic Escaldes no s’ha decidit fins al darrer minut, amb dos gols de Moi i Leo (3-1)

El Sideco Encamp ha aixecat un nou trofeu.
El Sideco Encamp ha aixecat un nou trofeu. FAF

El Sideco Encamp s’ha proclamat campió de la Supercopa d’Andorra de futbol sala després de superar per 3-1 el Black House Atlètic Escaldes. El duel ha estat igualat i no s’ha resolt fins al darrer minut. Llavors, un gol de Moi i un altre de Leo han permès el conjunt encampadà sumar un nou títol, tot i les sensibles baixes amb què afrontaven el duel, entre les quals la de Javier Saviola i Juli Sánchez.

Ha estat una Supercopa molt emocionant. De fet, al primer temps només hi ha hagut un gol. Ha estat el jugador dels encampadans David Requena qui ha recollit un rebuig per avançar el seu equip quan s’havien disputat deu minuts de joc. Al descans, s’ha arribat amb aquest marcador mínim.

En la segona meitat, els escaldencs han dominat i han buscat l’empat amb insistència, però s’han trobat amb una sòlida defensa per part del Sideco i també amb les bones intervencions d’Aitor Rubio. El premi a la voluntat l’han tingut quan tot just faltaven quatre minuts per al xiulet final, i ja amb l’aposta del porter jugador al camp. Marçal Reventós ha assistit i Nuno André ha establert la igualada.

Els escaldencs han volgut ser valents i han mantingut el porter jugador en el tram final del partit. I, en aquest cas, els ha sortit creu. L’Encamp ho ha sabut aprofitar en el darrer minut, amb dos gols. El primer, de Moi; el segon, ja a porta buida des de camp propi, de Leo, que ha estat nomenat jugador més valuós del duel. Així, els encampadans han sumat un nou títol per al seu palmarès.