El Sideco Encamp comença amb bon peu la preliminar de la Champions de futbol sala

Gols de Leo Alves i Saviola han servit per remuntar la diana inicial del xipriota Lambros Vassiliou

La formació encampadana que disputa la preliminar a Atenes.
La formació encampadana que disputa la preliminar a Atenes. sideco

Si l’Apoel xipriota es confirma com el rival més dur, el Sideco Encamp haurà començat amb molt bon peu la ronda preliminar de la Lliga de Champions de futbol sala, una competició de la qual el conjunt andorrà és tot un clàssic. Gols de Leo Alves i Saviola han servit per remuntar la diana inicial de Lambros Vassiliou i han donat el triomf al Sideco (1-2).

Els xipriotes han marcat al minut 8 de partit, però, sortosament, els encampadans no han trigat gaire en equilibrar el marcador. Poc més de tres minuts més tard, Alves faria l’empat a 1. L’equilibri s’ha mantingut fins després del descans, quan l’ex-internacional argentí Javier Saviola, l’estrella del conjunt que entrena Òscar Guerrero, ha aconseguit anotar el que ha acabat sent el definitiu 1-2. La competició es disputa a Atenes i els altres dos integrants del grup G de la ronda prèvia de la competició europea són el Doukas grec i el Diamant Linz austríac.