Sergio Molina, convençut de “créixer personalment i esportivament” a l’FC Andorra

El migcentre madrileny, un dels primers fitxatges anunciats de cara al debut a la Primera RFEF, admet que “el sostre del futbol professional està a la ment” però sempre “amb els peus a terra”

Sergio Molina posa amb la samarreta tricolor en ple centre d'Andorra la Vella.
Sergio Molina posa amb la samarreta tricolor en ple centre d'Andorra la Vella. FC Andorra

Va ser un dels primers fitxatges confirmats per l’FC Andorra 2021-22, el que debutarà a la Primera RFEF. Sergio Molina ja fa dies que s’entrena amb els companys tricolors amb el cap centrat en el debut en la nova categoria. El jugador madrileny es mostra optimista i convençut que ha arribat a un club que comparteix amb ell objectius: “créixer personalment i esportivament”.

Ja acumula uns quants dies d’entrenaments, des del dimarts a Alfàs del Pi (Alacant). I afirma que “les primeres impressions són molt bones”. Especialment agraït es mostra a uns companys que “m’han acollit de la millor forma”. Per tant, ara a ell li toca “adaptar-me a la nova ciutat” i deixa clar que “tinc moltes ganes de començar una temporada que serà il·lusionant”.

Molina considera que arribar a l’Andorra -va ser tot just el segon fitxatge anunciat- es tot un encert. “Tant el club com jo anem de la mà i volem créixer personalment i esportivament”, ha comentat. I deixa clar que “el sostre del futbol professional està a la meva ment”. Això sí, amb “els peus a terra”.  

També envia un missatge a l’afició. “S’han d’il·lusionar perquè serà una temporada molt bonica”. En aquest sentit, està convençut que l’aposta per la Primera RFEF ajudarà al fet que “tots els partits siguin molt bons”. A la vegada, els demana que “ens vingui a donar suport perquè junts podem aconseguir coses molt bones”.

 

Comentaris

Trending