Sergi Serrano es desvincula de l’FC Andorra i renova la seva vinculació amb el Terrassa

El jugador ha convençut en el seu any de cessió al club egarenc, que ha volgut lligar la seva continuïtat un cop constatat que no al Principat difícilment tindria opcions

Sergi Serrano, a la dreta, amb l'equipació del Terrassa, juntament amb Adri Lledó.
Sergi Serrano, a la dreta, amb l'equipació del Terrassa, juntament amb Adri Lledó. TERRASSA FC

Sergi Serrano, jugador que tenia contracte amb l’FC Andorra però que va militar com a cedit la passada temporada al Terrassa s’ha desvinculat definitivament del club tricolor. L’extrem, de fet, ha acordat també continuar amb el conjunt egarenc, que milita a Segona RFEF. D’aquesta forma, es tanca la vinculació del barceloní amb l’entitat del Principat.

Serrano va fitxar per l’Andorra l’estiu del 2020, avalat per la bona temporada que havia fet al Sant Andreu. El club hi veia un jugador amb projecció, amb ADN Barça i confiava en les seves possibilitats. La primera campanya, però, les lesions a l’inici li van posar les coses difícils. A final de temporada, tot just havia disputat vuit partits.

L’any passat es va optar per buscar-li una sortida. Se’l va cedir al Terrassa, de Segona RFEF. Al club egarenc, ha convençut. 26 partits disputats durant els quals s’ha guanyat la confiança del cos tècnic. I se l’ha volgut renovar.

A l’Andorra, ara a Segona A, Serrano tenia poques opcions. I, per tant, s’ha desvinculat. Un cop amb la carta de llibertat, ha signat contracte amb l’Andorra, conjuntament amb un altre jugador amb passat tricolor: Adri Lledó.

Comentaris

Trending