Sense sorpreses en la primera jornada dels quarts de la Copa Constitució

L’Inter d’Escaldes, actual campió, no falla davant el Carroi, cuer de la Lliga Multisegur, mentre que el Sant Julià supera la Penya Encarnada d’Andorra

Un instant del duel entre l'Inter i el Carroi.
Un instant del duel entre l'Inter i el Carroi. FAF

La Copa Constitució ha viscut aquest dimecres els dos primers duels de quarts de final, amb el debut del campió, que ha demostrat que vol defensar el títol. L’Inter d’Escaldes ha fet bons els pronòstics i s’ha imposat al Carroi (2-0). En l’altre partit, l’UE Sant Julià ha golejat la Penya Andorra (4-1). Per tant, els dos favorits de les eliminatòries segueixen endavant en la competició.

El torneig del KO, per ara, continua sense sorpreses. Si en la ronda anterior cap dels equips de la Lliga Unida va aconseguir donar la campanada, els dos primers encontres de quarts han estat guanyats pels, classificació en mà, favorits.

Així, l’Inter d’Escaldes, que defensa el títol, ha pogut superar el cuer de la Lliga Multesegur. Tot i això, no ha estat senzill. La igualtat en el marcador s’ha mantingut fins a la segona meitat. Llavors, un penal transformat per Genís Soldevila ha permès els escaldencs avançar-se en el marcador. Artigas, en el 77’, ha sentenciat el duel rematant una centrada de Bruninho.

En l’altre duel, l’UE Sant Julià (5è classificat) ha superat la Penya Encarnada d’Andorra (penúltim). Els lauredians s’han avançat amb una diana de Josele al minut 11, però poc després un autogol de Tawada ha establert les taules poc després.

La jugada clau del duel ha arribat al minut 57. Una falta que ha suposat també l’expulsió de David Sebastián, de la Penya, l’ha transformat Pedro Muñoz per establir el 2-1. Amb el marcador a favor i superioritat numèrica, el Sant Julià ha sabut controlar el duel i Bakari, al 78’ i al 88’ ha completat la golejada.

Els quarts de final de la Copa Constitució continuaran i es culminaran dijous. UE Engordany-FC Santa Coloma i Atlètic Escaldes-UE Santa Coloma són els duels que es disputaran i que acabaran de definir les semifinals.