La selecció de rugbi estrena seleccionadors i torna a la competició després de dos anys d'aturada

Paul Alieu i Thierry Barbière agafen les regnes del combinat que juga aquest dissabte contra Turquia a la Conferència 2 Sud europea després del parentèsi per la pandèmia

Els dos nous seleccionadors amb el president de la federació.
Els dos nous seleccionadors amb el president de la federació. Altaveu

L'exjugador Paul Alieu i Thierry Barbière han assumit la direcció tècnica de la selecció de rugbi que aquest dissabte torna a la competició després de dos anys en blanc a causa de la pandèmia de coronavirus. Els isards estan integrats en la  la Conferència 2 Sud europea i s'enfrontaran amb Turquia. Alieu i Barbiere ocupen el lloc de Josep Magallón i Peter Lucas que continuaran vinculats al món del rugbi.

La presentació dels nous seleccionadors i del partit s'ha fet aquest dimecres a l'Estadi Nacional i ha anat a càrrec del president de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), Jean-Marc Flaux. Els tècnics es repartiran les tasques i així Alieu es dedicarà a entrenar els tres quarts mentre que Barbière es farà càrrec dels davanters. Barbière va entrenar amb Mickael Carré i amb bons resultats el segon equip de Colomiers.

La primera llista del duet Alieu-Barbière combina joventut i experiencia i compta amb nou cares noves que són andorrans que són: Coma, Calvet, Sam i Benjamin Franke, Tomàs, Thomas i Thibaut Trape, Qallis i Santuré.

Etiquetes

Comentaris

Trending