La selecció anglesa visitarà el Principat el 9 d’octubre del 2021

Serà la setena jornada de la fase de classificació pel Mundial de Quatar en la qual Andorra debutarà el 25 de març contra Albània

Comentaris

Un instant del darrer duel disputat per la selecció.
Un instant del darrer duel disputat per la selecció. FAF

Albània serà el primer rival d’Andorra en la fase de classificació pel Mundial de Quatar. El duel es disputarà el 25 de març de l’any vinent a l’Estadi Nacional. Serà el primer dels deu partits del calendari, que tindrà com a dates assenyalades la visita d’Anglaterra el 9 d’octubre i de la Polònia de Robert Lewandowski el 12 de novembre.

Després del sorteig de la fase prèvia fet el dilluns, s’han fet públics els respectius calendaris. En el cas dels tricolors, deu partits que es repartiran al llarg de l’any vinent, amb diverses finestres. La primera, a finals de març amb el debut contra Albània (dia 25), la visita a Polònia (28) i el duel contra Hongria al Nacional (31).

Grups difícils per a la sub’17 i la sub’19 en els respectius Preeuropeus

La segona finestra tindrà lloc al setembre. El dia 2 arribarà un dels partits claus per Andorra: el que disputarà contra San Marino. Els dos duels contra aquesta selecció són les oportunitats més factibles de puntuar i tot apunta que serà el gran rival per evitar el fanalet vermell del grup. El 5 de setembre es viatjarà a Anglaterra i el 8, a Hongria.

Dos partits més es jugaran a l’octubre: la visita dels britànics al Nacional (dia 9) i el viatge a San Marino (12). La fase finalitzarà amb dos darrers compromisos al novembre: la visita de Polònia (dia 12) i el desplaçament a Albània (15).

WhatsApp Image 2020 12 09 at 12.28.16         

A banda, s’ha fet el sorteig dels grups del Preeuropeus sub’17 i sub’19. En el primer cas, els rivals seran Macedònia del Nord, Irlanda i Polònia. En el segon, Anglaterra, Suècia i Suïssa. En tots dos casos es tracta de grups molt complicats per als joves tricolors.

Etiquetes

Comentaris

Trending