La selecció alemanya de natació es prepara per a Tòquio al Pas de la Casa

Estaran a les instal·lacions de la parròquia fins el diumenge, 4 de juliol, per a entrenar-se en alçada abans dels Jocs Olímpics que començaran a finals de mes

La seleccio alemanya natacio a El Pas dela Casa
La seleccio alemanya natacio a El Pas dela Casa Comú d'Encamp

Una part de les integrants de la selecció alemanya de natació està fent una estada esportiva al Pas de la Casa. Des de la setmana passada i fins diumenge, dia 4 de juliol, estaran preparant els Jocs Olímpics de Tòquio que començaran a finals de mes.

La delegació alemanya ha arribat al Pas de la Casa dirigida per Bernd Berkhahn, i els esportistes, Sarah Köhler del SG Frankfurt, Celine Rieder del Neckarsulmer Sport-Union i Isabel Gose, Finnia Wunram, Franziska Hentke, Florian Wellbrockm Lukas Märtens i Rob Muffels del SC Magdeburg. Molts d’ells tenen real opcions de medalla, a més de Sharon van Rouwendaal de la selecció holandesa i medallista olímpica. Durant l’estada, els nedadors fan sessions d’entrenament a la piscina del Centre Esportiu i sessions físiques al gimnàs.

Una vegada més, el Pas de la Casa i Andorra es posiciona com a destinació esportiva per a entrenaments en alçada, com a estratègia per millorar la resistència i rendiment dels esportistes, especialment en disciplines com la natació. El conseller de Joventut, Xavier Fernàndez, ha visitat la delegació alemanya per conèixer de primera mà l’experiència de la seva estada a les instal·lacions.

Etiquetes

Comentaris

Trending