El secretari d'Estat d'Esports se sent "trist i avergonyit" per l'actitud d'alguns futbolistes

Critica que alguns d'ells posin en qüestió els protocols de tornada als entrenaments després de la pandèmia

El secretari d'Estat d'Esports en funcions, Justo Ruiz.
El secretari d'Estat d'Esports en funcions, Justo Ruiz. SFGA/J.A.VILADOT

El secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, s'ha mostrat aquest dilluns "sorprès, trist i avergonyit" per la postura d'alguns futbolistes sobre la tornada als entrenaments. L'Inter d'Escaldes ha decidit prioritzat altres preparacions abans de tornar a entrenar a la Borda Mateu aquest divendres mentre que l'UE Engordany ha optat per no fer sessions preparatòries com a mesura de pressió pel que consideren “mancances evidents” en la represa de l'activitat.

Ruiz ha expressat el seu malestar perquè "uns jugadors posin en qüestió el protocol del ministeri de Salut i ho dic jo que també he estat futbolista. Em consta que les mesures de seguretat estan a un gran nivell". Ha sortit al pas de les crítiques sobre els dos camps de la Borda Mateu "perquè jo he jugat a pràcticament tots els camps de Catalunya i la gran majoria són molt pitjors que aquests". Ha afegit que "ja no sé si aquesta lliga és professional o amateur perquè en funció del moment és una cosa o l'altra. Ben aviat hi ha la prèvia de la Lliga de Campions i ja cal que l'afrontis ben preparat".

També s'ha referit al fet que "fa mal l'exemple que s'està donant als joves amb aquesta intenció de boicotejar protocols". Ha qualificat la polèmica de "ridícula" recordant que "venim d'una situació molt delicada i no és positiu que el futbol agafi el protagonisme d'aquesta manera".

Finalment, Ruiz, com el president de la Federació Andorra de Futbol Fèlix Àlvarez,  ha fet esment a la sortida de jugadors de l'Inter a la muntanya "en un dia de pluja". El jugador de l'equip escaldenc, Ilde Lima ha respost via Twitter que "cadascú fa la preparació que vol i si volem anar a la muntanya ho fem i si no volem jugar cap partit serà un problema nostre?". L'internacional, en una altra piulada, assegura que "es pot guanyar o perdre una lliga, per mi us la podeu quedar si voleu, però la salut dels esportistes està per sobre de tot, no hi ha excuses. No és molt demanar el que a tot arreu és una normalitat".

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending