Satisfacció a la FAE pel paper d’Àlvarez, Cornellà i Gil a l’eslàlom de Folgaria

Els tres joves esquiadors han pogut millorar la puntuació FIS i agafar experiència, segons s’ha volgut destacar per part del tècnic, Nil Ruiz

Els tres joves esquiadors abans de competir.
Els tres joves esquiadors abans de competir. FAE

La Federació Andorrana d’Esquí ha fet una valoració positiva de la participació dels joves Aritz Àlvarez, Pere Cornella i Cerni Gil en l’eslàlom CTI disputat a l’estació de Folgaria. Han estat 19è, 20è i 30è respectivament. El seu entrenador, Nil Ruiz, ha destacat especialment el fet que han millorat punts FIS, a banda de confirmar les seves marques.

Àlvarez ha assolit la 19ena posició amb un temps d’1’50’’26. Ha quedat a 5’’83 del guanyador, l’italià Giorgio Ronchi. Per la seva banda, un lloc per darrere ha arribat Cornella, amb un cronòmetre d’1’50’’77. Per la seva part, Gil ha estat trentè. Tots tres rebaixen els seus punts FIS i confirmen la seva millor marca.

 “Són joves i es necessita experiència per encarar les curses. Avui per primer cop han pogut agafar la inversió i s’han vist un poc sorpresos sortint davant. Tot i esquiar una mica amb el fre de mà estic molt content del resultat aconseguit. Una barrera més que ja han superat”, ha explicat Ruiz, a l’hora de valorar l’actuació dels joves esquiadors.

Comentaris

Trending