Sarabia: “Tenim la il·lusió de la Primera Divisió, però segurament, encara no estem preparats”

L’entrenador de l'FC Andorra no renuncia a res d'aquí a finals de temporada, malgrat que vol tocar de peus a terra i deixar que les coses segueixin el seu curs

Eder Sarabia dirigint el darrer entrenament abans de marxar cap a Ponferrada
Eder Sarabia dirigint el darrer entrenament abans de marxar cap a Ponferrada FC Andorra

El tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, vol tocar de peus a terra i que les coses segueixin el seu curs. Està clar que un dels objectius del club és arribar a la Primera Divisió, i l’equip hi vol lluitar. Abans, però, cal segellar la permanència dissabte contra la Ponferradina i ja es veurà si es pot assolir el play-off d’ascens. En aquest sentit, vol anar pas a pas i assegura que des de la directiva és treballar per traçar el camí cap a la glòria.

El president de Kosmos, Gerard Piqué, va dir el dia en què va presentar el projecte de l’FC Andorra que el seu desig era que s’escoltés l’himne de la Champions al Principat. Des de l’arribada de l’excentral del Barça, l’equip ha passat de jugar a Primera Catalana al futbol professional. Per primera vegada en la història els tricolors estan a Segona A i aquest cap de setmana poden deixar segellar la permanència si guanyen a la Ponferradina i el Màlaga no ho fa. Un cop assolit aquest objectiu, ningú treu la il·lusió als jugadors i al cos tècnic de somiar amb la sisena plaça per jugar el play-off d’ascens a Primera Divisió.

Eder Sarabia ha deixat clar que “tenim la il·lusió de fer coses maques a mitjà termini com arribar a Primera, però, segurament, encara no estem preparats i les coses han de seguir el seu curs”. S’ha referit al primer play-off d’ascens a Segona A que van disputar a Extremadura, que els va eliminar la Reial Societat B i ha expressat que “segurament no estàvem preparats per això”. Considera que cal seguir enganxant més gent del país perquè l’afició segueixi creixent o tenir un camp d’entrenament propi. “El club té les idees clares i el camí clar cap a on s’ha d’anar”, ha manifestat i afegeix que “estem en una categoria que signaria durant molts anys poder estar aquí.

L’equip realitza aquest matí el darrer entrenament a l’Estadi Nacional abans de marxar cap a Barcelona i agafar l’avió cap a la Corunya i demà seguir preparant el partit de dissabte a El Toralín per jugar contra la ‘Ponfe’, (16.15 hores)que es troba en zona de descens. Álex Petxarromán viatjarà amb l’equip, però seguirà sent baixa.

Comentaris

Trending