Sarabia ho té clar després d’Amorebieta: “Ni abans érem uns fenòmens ni ara som un desastre”

El tècnic de l’FC Andorra assegura després de perdre per 3 a 0 a Lezama que “el desencert a dalt i les desatencions i falta de contundència al darrere ens han condemnat”

Eder Sarabia donant instruccions sota la pluja que durant molts moments va caure en el partit d'Amorebieta.
Eder Sarabia donant instruccions sota la pluja que durant molts moments va caure en el partit d'Amorebieta. fca

Eder Sarabia pronostica que diumenge que ve, contra el Tenerife al Nacional, es veurà un FC Andorra diferent. Perquè haurà madurat després de perdre 3 a 0 a Lezama i perquè, segurament, després de pràcticament repetir tres alineacions inicials, farà canvis de calat en l’onze. Sia col vulgui, el tècnic basc de l’Andorra ho té clar: “Ni abans érem uns fenòmens ni ara som un desastre”. I també té clar quin peatge van pagar davant l’Amorebieta: “El desencert a dalt i les desatencions i falta de contundència al darrere ens han condemnat.”

L’FC Andorra té jornada de festa aquest dilluns després d’un llarg viatge de retorn a casa. Molts dels components de l’equip, alguns tècnics, alguns jugadors, miraran de seguir des d’algun lloc privilegiat l’etapa de la Vuelta que arriba a Andorra. No s’hi val ni a esquinçar-se les vestidures ni a llançar-se retrets. I sí a aprendre i deixar de pensar que abans de jugar a Lezama ja hi havia tres punts més assegurats. Ja en la pretemporada hi va haver alguna bada. “M’hauria agradat que hi haguéssim après d’una altra manera i no ens hagués tornat a passar”, de caure en falses confiances i en cert cofoisme, indicava Sarabia després del partit a terres biscaïnes.

LOBETE HA ESTAT FORÇA INCISSIU AL PRIMER TEMPS, PERÒ S'HA DILUÏT DESPRÉS.

Relacionat

L’Andorra toca de peus a terra a Lezama amb una pluja de gols en contra

“Aquesta categoria és molt exigent i no serveix fer gran part de coses bé si no que cal fer-les totes bé i especialment les determinants, en què avui no hem estat fins”, afirmava un tècnic basc que, això també, considerava el 3 a 0 “un resultat força enganyós” i assegurava que si el partit es tornés a jugar, només retocant un parell o tres de coses, segurament l’escenari seria molt diferent. “Si ens haguéssim posat per davant…” O si el xut d’Álvaro Martín després de picar al travesser hagués entrat… “Hem pensat que el partit estava només en l’atac i en estar encertats i hem descuidat la defensa”, apuntava el tècnic.

Per a Sarabia, a Amorebieta hi va haver “desatencions i falta de contundència”. I d’aquí que en dues accions servides des de la banda l’Andorra rebés dos gols que van certificar la primera derrota de la temporada. “Quan vegi el partit hi haurà moltes coses que m’agradin però ara el desencert a dalt i les desatencions i falta de contundència al darrere ens han condemnat”. Patacades d’aquest calibre, “venen bé”, encara que hauria estat millor aprendre amb altres fórmules. Diumenge a les 2 de la tarda el Tenerife. Examen dels de veritat.

Comentaris

Trending