Sarabia diu que lluitaran pel playoff mentre hi hagi opcions matemàtiques

L’FC Andorra visita aquest diumenge el Lugo, el cuer de la categoria i ja descendit a la Primera RFEF

Comentaris

Una de les sessions d'entrenament d'aquesta setmana ha tingut un partidet.
Una de les sessions d'entrenament d'aquesta setmana ha tingut un partidet. FC ANDORRA

L'FC Andorra visita aquest diumenge el Lugo que és el cuer de la categoria i que la pròxima temporada serà equip de la Primera RFEF. Amb la permanència segellada, els tricolors estan a la zona tranquil·la de la classificació i amb opcions remotes de poder disputar el playoff d'ascens. L'Andorra està a vuit punts de la sisena plaça amb dotze en joc i contra el Lugo vol recuperar sensacions.

El tècnic Eder Sarabia ha dit en la roda de premsa prèvia al partit que lluitaran pel playoff mentre hi hagi opcions matemàtiques. Ha reconegut que la derrota contra el Mirandès, "ens va fer una mica de mal. Va ser una derrota que va trencar una bona ratxa. Tenim encara la il·lusió del play-off. Tenim opcions matemàtiques. Creu que "l'equip s'ha recuperat bé. Hem fet uns últims entrenaments amb molta intensitat. Anem a Lugo amb ganes de competir i de jugar bé. Continuarem lluitant".

Sarabia ha qualificat la temporada d'excel·lent argumentant que "hem estat capaços de donar continuïtat al que vam fer a Primera RFEF. Hem continuat amb el nostre estil". Considera especial la visita a l'Anxo Carro "perquè és un camp molt especial" però tem que "el fet que el Lugo hagi perdut la categoria els faci jugar sense pressió i treguin la seva millor versió". S'ha referit també al bon ambient del grup i del vestidor. "Signaria d'aquí al final de la meva carrera trobar-me amb aquest vestuari, aquest context que hi ha aquí a Andorra. Signaria poder gaudir com gaudeixo el dia a dia amb ells. El que passa és que soc molt exigent, principalment per ells. Jo no tinc una carrera gaire extensa, però he pogut viure coses importants a diferents nivells. Sé el que hi ha fora d'aquí i el que costa mantenir-se al futbol professional. La realitat és que la majoria dels jugadors que són aquí acaben darribar al futbol professional".

En un altre moment de la roda de premsa ha explicat que "ahir [divendres] vaig parlar amb Bundu i li vaig dir que el meu objectiu com a entrenador és que cada jugador individualment tregui el millor de si mateix. Que quan se'n recordin de mi pensin que els vaig fer millors. Vull punxar-los, estar a prop, exigir-los, perquè hi ha milions de futbolistes, molts a Primera RFEF que esperen la seva oportunitat". Sobre l'estat físic de l'equip ha destacat que "tots estan bé menys Martí Vilà. Els tricolors es trobaran a Lugo amb un ambient enrarit. La federació de penyes del cliub local ha convocat aquest diumenge un acte de protesta contra la gestió dels directius del club.

798f381f fb81 40ce a108 15a740afe820
 

 

Comentaris

Trending