Sarabia demana a la plantilla que jugui “sent valents”

El tècnic basc admet que l’equip passa per un mal moment anímic, però també lamenta que a Granada va faltar “sang i fam”, aspecte que exigeix corregir en el futur

Sarabia, durant l'entrenament de divendres, ja a Granada.
Sarabia, durant l'entrenament de divendres, ja a Granada. FC Andorra

No es pot negar que la ratxa de l’FC Andorra és negativa. Tres derrotes consecutives, per ara, no fan perillar l’equip, però sí que evidencien que cal reaccionar. A Granada, Eder Sarabia ha lamentat que va faltar “sang” i “fam”. I, sobretot, per al tècnic tricolor va sobrar por. Per això, ha demanat als seus jugadors que, en el futur, siguin “valents, tant en atac com en defensa”. Si no, avisa, “no som ningú”.

Sobre el partit, ha admès que encaixar dos gols tan ràpidament va fer mal. “Les sensacions dels jugadors han canviat i ens ha entrat por”, ha indicat. Per això, entén, “des del darrere volíem jugar massa fàcil”. Sarabia afirma que “ens ha faltat sang, fam, donar-li més importància a cada duel i a cada pilota”.

I això, ha remarcat, va provocar que “se’ns hagi escapat una oportunitat”. Al seu entendre, si s’haguessin posat “coses que també has de posar al futbol”, es podria haver aconseguit un millor resultat. “Penso que podríem haver-los fet més mal”, ha assegurat.

Bakis disputa la pilota amb Víctor Díaz. 

Relacionat

L’FC Andorra paga car sortir adormit a Granada

El motiu d’aquesta falta de sang, a ho millor, pot ser l’estat anímic. Sarabia admet que “pot ser que estiguem en el pitjor moment mental i és responsabilitat meva aixecar-ho”. I, a la vegada, remarca el que ha de servir per aconseguir aquest objectiu: pensar en tot el que s’ha assolit fins ara. “Fa quatre anys estàvem a Catalana i ara juguem a un camp que fa dues temporades veia duels de Lliga Europa. I, en canvi, tinc por de ser el que soc? De demostrar-ho? Per què? Perquè podem perdre el partit? Què més fa? Doncs perdem, però almenys traiem el que som”, ha exigit als seus homes. Sense voler personalitzar, va posar un exemple: “A Mika [Mármol] li he dit que surti tants cops en conducció com altres vegades”. I és que “si no som valents per atacar i defensar, no som ningú”.

Partits com el del Granada, per a Sarabia, són “part del procés de creixement, del període d’adaptació i maduració” a la categoria. “Hem d’aprendre i no només en l’aspecte futbolístic, també en aquestes coses. A demostrar que som equip de Segona Divisió. I ho farem segur”, ha manifestat l’entrenador basc.

Comentaris

Trending