Sarabia celebra que l’equip “posés la raça” per superar les adversitats

El tècnic dels tricolors considera que després de l’expulsió d’Aurelien Scheidler, els jugadors van demostrar tot els que els havia demanat abans del partit i assegura que “era el que necessitàvem veure”

Eder Sarabia durant el partit contra el Real Oviedo.
Eder Sarabia durant el partit contra el Real Oviedo. FC Andorra

El missatge que Eder Sarabia havia tramès als seus jugadors abans del partit contra el Real Oviedo va quallar. Desig i pressió és el que havia demanat i contra els asturians es va veure reflectit, sobretot després de l’expulsió d'Aurelien Scheidler. El tècnic tricolors s’ha mostrat satisfet per la victòria (1-0) perquè assegura “era el que necessitàvem veure ahir”, tot i no ser brillants en atac.

Primera part molt igualada i sense pràcticament ocasions de gol. Així es podrien resumir els 45 primers minuts que es van viure a l’Estadi Nacional en un partit on Sarabia havia revolucionat l’onze fent debutar fins a sis jugadors. Al descans, el tècnic dels andorrans va fer els ajustaments necessaris perquè els jugadors demostressin al camp el que els havia reclamat: “desig i pressió”.

“A partir de l’expulsió s’ha vist el que vaig reclamar. L’equip ha sabut patir, defensar i hem sabut donar la volta al partit”

L’expulsió amb vermella directa d’Aurelien Scheidler va condicionar el joc dels locals perquè tot just s’havien disputat divuit minuts de la segona part. Tot i això, en lloc d’abaixar el cap, els tricolors van continuar lluitant. “A partir de l’expulsió s’ha vist el que vaig reclamar. L’equip ha sabut patir, defensar i hem sabut donar la volta al partit”, ha expressat. En aquest sentit, destaca  que en dues segones jugades es va saber ser més llest que el rival. Es tracta de l’expulsió amb doble groga de Luismi i l’acció del penal que acabaria amb el gol de Lobete. “Era el que necessitàvem veure, malgrat no estar del tot brillants en atac”, manifestava el tècnic tricolor, qui afegia que “el partit estava al cor”.

“MAI ÉS EXPULSIÓ”

Eder Sarabia s’ha mostrat molt crític amb l’actuació arbitral de De la Fuente Ramos. Especialment, en la jugada de l’expulsió de Scheidler. “Mai és expulsió”, ha dit. Considera que “David Costas fa un teatre de collons i Aurelien és un jugador gran i estava protegint la pilota”. En aquest sentit, lamenta que “es beneficiï al que exagera i intenta enganyar”. Celebra que “l’equip ha posat la raça que havia de posar perquè si no el partit se’ns hauria complicat i hem tingut la valentia de sobreposar-nos a les dificultats”.

L’equip, després de trencar la ratxa de tres derrotes consecutives, començarà a preparar demà la visita de l’Sporting de Gijón aquest dissabte (14.00 hores) a l’Estadi Nacional.