Sarabia celebra l’alta de Vilanova, que ja viatjarà a Cartagena

El tècnic de l’FC Andorra podrà comptar de nou, encara que no com a titular, amb el defensa central que, recorda, “ha mamat el futbol que volem i necessitem”

Vilanova, entrenant ja amb l'equip.
Vilanova, entrenant ja amb l'equip. FC Andorra

L’FC Andorra viatjà aquest dissabte cap a Cartagena on diumenge afronta una nova final. Els tricolors intentaran trencar la mala ratxa a domicili al camp del quadre murcià. I ho faran amb el reforç -tot i que inicialment des de la banqueta- d’Adrià Vilanova. El central ja té l’alta mèdica un cop superada la greu lesió que l’ha tingut KO els darrers tres mesos. El tècnic, Eder Sarabia, ha valorat de forma molt positiva aquest retorn, tot destacant el que pot aportar al joc de l’equip.

Vilanova es va trencar disputant el primer partit de l’any, contra l’Oviedo. Ja des del primer moment es va veure que la lesió seria llarga. Tenia un trencament al bíceps femoral de la cama dreta. Els pronòstics estimaven que el temps de baixa podria allargar-se fins a tres mesos. Finalment, però, s’han pogut retallar.

Ara, el central català ja té l’alta. I fa dies que ha pogut recuperar el ritme d’entrenaments amb els seus companys. I podrà viatjar a Cartagena. Sarabia ha reconegut que “seria una temeritat” posar-lo de titular, però deixa clar que la notícia és molt bona per a l’equip. “És un jugador que treballa amb nosaltres des que vam arribar i el futbol que sempre ha mamat va amb el que volem i necessitem”, ha remarcat. Especialment, ha valorat el fet que “en la sortida de pilota ens dona molt de criteri”.

Malgrat això, ha volgut incidir en el fet que la seva absència no ha estat decisiva en la mala ratxa de resultats. “Penso que qui ha jugat ho ha fet bé”, ha indicat. Malgrat això, ha admès que “és molt bo que estigui amb nosaltres ja i que ens aporti el que ens pot donar”.

El desplaçament a Cartagonova serà una nova oportunitat per trencar la mala ratxa a domicili. L’Andorra no guanya fora des de finals de novembre. Per tant, fa gairebé quatre mesos. Reconeix Sarabia que “hi ha ganes”, però avisa que sobretot és pel fet que “tot el bo que fem en la majoria de partits fora de casa cal que es materialitzi”. Adverteix, també, que no serà una tasca senzilla: “juguem contra un equip en molt bon moment tant individualment com col·lectivament; ara gairebé li surt tot”.

També ha volgut defensar que, en realitat, l’equip no acostuma a canviar la forma de jugar pel fet de fer-ho a Nacional o com a visitant. També entén que “sempre hem estat a un nivell alt, perquè sabem el que es fa al camp i el rendiment que es dona al marge dels resultats”. Tot i això, ha reconegut que “necessitem” aquesta victòria. És més, també “la mereixem”.

Comentaris

Trending