Sarabia avisa que ser líders no pot ser excusa per a la relaxació

El tècnic destaca que la primera posició referma que “estem fent moltes coses bé” i confia que serveixi per “seguir amb la il·lusió i l’optmisme que tenim des de l’inici”

Eder Sarabia, durant un entrenament.
Eder Sarabia, durant un entrenament. FC Andorra

El lideratge agrada. Així ho ha admès l’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia. Tot i això, avisa que és, en tot cas, provisional i que falta encara molt camí a recórrer. El tècnic basc, però, ha volgut posar en relleu que és la demostració del bon treball que s’està fent i espera que serveixi per “seguir amb la il·lusió que tenim des del principi”. Avisa, també, que l’equip ara no es pot permetre relaxació.

La victòria davant el San Fernando va ser soferta. El 0-1 d’Héctor Hevel es va aconseguir mantenir no sense uns minuts finals de patiment. Així ho ha reconegut Sarabia. “Hem estat molt superiors a la primera meitat, tenint alguna opció més a banda del gol. Hem tingut opcions per sentenciar i al final ells ens han compromès”, ha comentat el tècnic tricolor, tot destacant que va ser més per la pressió que no pas perquè aquestes es transformés en una allau d’ocasions de perill.

I és que Sarabia considera que aquests minuts finals demostren que l’equip està millorant en facetes on encara tenia camí a recórrer. “És bo saber afrontar aquestes situacions i defensar com ho estem fent. Estem sabent patir i encaixant poc i això ens fa més fiables i sòlids”, ha destacat.

I, de retruc, l’equip s’ha situat al capdavant de la taula, tot i que sigui amb els rivals amb partits ajornats per culpa de la Covid-19. “Estar a dalt és sinònim que estàs fent moltes coses bé”, ha afirmat Sarabia, malgrat recordar que “jo parlo més de mèrits i de les coses que fem i les que no fem”. El lideratge, espera, ha de servir per “seguir amb la il·lusió i l’optimisme que tenim des del principi”.

El que no pot passar, adverteix, és que aquesta posició suposi una relaxació dels seus jugadors. L’avís ha estat molt clar: “No ho permetré. Si de cas, seré encara més exigent”.

Comentaris

Trending