La Sant Silvestre laurediana aplega més de 200 participants

La cursa popular es disputa aquest dijous seguint els protocols sanitaris, sense ser competitiva i amb els cònsols lauredians a la línia de sortida

Participants en una edició anterior de la cursa.
Participants en una edició anterior de la cursa. COMU DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Sant Silvestre laurediana que es disputa aquest dijous ja compta amb més de 200 inscrits tot i que encara hi pot haver més altres de corredors.  La cursa popular torna al seu format després d'una edició marcada per la pandèmia. 

La cursa Sant Silvestre 2021, que se celebrar aquest dijous amb mes de 200 inscrits, tindrà enguany un caràcter més lúdic i popular i no serà competitiva per la qual cosa no hi haurà un vencedor. Degut encara a les mesures sanitàries que cal complir, la participació es limita a un màxim de 150 atletes per a la categoria Baby, mentre que en el cas de les categories júnior i absoluta s’han creat quatre calaixos amb una capacitat de 150 persones per a cadascun d’ells i destinant únicament un calaix a la categoria júnior.

Això és fa perquè, per evitar aglomeracions, no es pot fer la sortida de tots els inscrits alhora i per això entre calaix i calaix hi haurà un interval d’entre cinc i vuit minuts a la sortida. Aquest format propicia que el que primer creui la línia de meta no sigui necessàriament el que marqui el millor temps i per aquesta raó s’ha descartat la vessant competitiva. “Hem volgut donar-li un caire més popular i festiu on premiarem més la indumentària i l’animació”, diu el cap d’activitats esportives del comú de Sant Julià de Lòria, Ramon Ibarz que ha recordat que “igualment no hi haurà lliurament de premis ni tampoc podis”.

A les dues del migdia d'aquest dijous hi havia 209 places i en quedaven 295 de disponibles a la categoria absoluta, 116 a la júnior i 130 a la baby. Entre els inscrits hi ha els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina.

Comentaris (1)

Trending