Sant Julià recupera una Sant Silvestre presencial marcada per les restriccions

La pandèmia i el format no competitiu deixen la prova amb 210 participants lluny del topall de 600 fixat per l'organització

Comentaris

Mireia Codina i Josep Majoral després de la cursa d'aquest dijous.
Mireia Codina i Josep Majoral després de la cursa d'aquest dijous. Altaveu

Sant Julià de Lòria ha recuperat aquest dijous la tradicional Sant Silvestre en format presencial. La pandèmia i el format no competitiu han frenat les inscripcions que, amb 210, s'han quedat lluny del límit de 600 marcat per l'organitzacio. Els participants a les categories sènior i júnior han sortir de la plaça del Solà i han recorregut 2.600 metres, amb arribada a la plaça de la Germandat. Els de la baby han cobert 300 metres entre la plaça Major i la de la Germandat.

L'ambient festiu i una temperatura alta per al mes de desembre han marcat la tradicional cursa de Sant Silvestre marcada per les restriccions sanitàries. L'ús de la mascareta ha estat obligatori en tot moment. Els participants han sortit des del plaça del Solà en grups i amb un dorsal de diferent color. Tots havien de portar un barret nadalenc i podien córrer disfressats. Entre els que han pres la sortida hi havia els cònsols lauredians, Josep Majoral i Mireia Codina.

Comentaris (2)

Trending