Roger Puig, vuitè al supergegant dels Mundials

Després de l’ajornament, aquest dilluns s’ha pogut competir als Campionats del Món de para alpí que se celebren a l’estació d’Espot, on l’esquiador andorrà ha aconseguit entrat al top10

Roger Puig.
Roger Puig. FAE

Aquest dilluns, després de l’ajornament, s’ha pogut competir als Campionats del Món de para alpí que se celebren a l’estació d’Espot. Roger Puig ha format part del supergegant, cursa on ha acabat en un vuitè lloc, i el primer de la seva categoria 9.2. D’aquesta manera, ha pogut entrar al top10 mundial i ha superat la seva millor posició en uns Mundials en aquesta disciplina.

Puig ha fet molt bona cursa, i s’ha mostrat molt satisfet perquè, per fi, s’hagi pogut competir, “un dia sense vent, amb sol, típic d’Espot”. Aquesta octava posició li ha permès millorar la que va aconseguir al 2022 a Lillehammer, on va acabar desè. “A veure demà en la supercombinada, si podem igualar o millorar aquesta posició”, ha remarcat.

Aquest dimarts la competició continua i ho farà, precisament, amb la supercombinada. El nou calendari després de les modificacions pel mal temps dels últims dies deixa per al dimecres l’entrenament de descens i també la cursa de descens.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending