Roger Puig, tercer al paral·lel a les finals de la Copa d’Europa

L'esquiador para alpí ha hagut de fer un gran esforç davant les males condicions de la neu que hi havia

Roser Puig disputant el paral·lel
Roser Puig disputant el paral·lel FAE

L’esquiador para alpí ha debutat a les finals de la Copa d’Europa que s’estan fent a Fageralm Forstau (Àustria). En la prova de paral·lel, ha quedat tercer, malgrat les condicions de la neu i l’esforç que ha hagut de fer.

Primer dia de competició per a Roger Puig a les finals de la Copa d’Europa que es diputen a Àustria. Les males condicions de la neu van provocar que el supergegant previst per dimecres s’hagués de cancel·lar. Tot i les dificultats de la pista, finalment, avui s’ha pogut disputar el gegant. En principi s’anaven a fer unes qualificacions i, amb els temps obtinguts, fer la classificació final, però després l’organització ha vist que, salant la pista, aquesta aguantava, i finalment s’han fet els enfrontaments paral·lels.

Puig ha anant superant fases en una jornada molt complicada físicament per l’estat de la neu. Amb tot, l’andorrà ha arribat a l’small final, on s’ha imposat sobre l’austríac Nico Pajantschitsch i ha acabat, per tant, en tercera posició de la competició d’avui. Les finals continuaran demà amb el gegant i dissabte es tancaran amb l’eslàlom.

Etiquetes

Comentaris

Trending