Roger Puig és cinquè a la primera prova de la Copa d'Europa d'eslàlom

En la segona no va poder completar el recorregut i la seva pròxima cita serà a Saint Moritz, el 17 de desembre

Roger Puig.
Roger Puig. FAE

Roger Puig ha estat cinquè a la primera de les dues proves de la Copa d'Europa d'eslàlom de Resterhöhe. En la segona no ha pogut completar el recorregut. La pròxima cita de Puig seran les Copes del Món de Saint Moritz, el 17 de desembre.

Puig ha estat al mes de novembre entrenant als Alps d’Itàlia i Àustria buscant la millor preparació possible per l’inici de la temporada. Aquest cap de setmana ha començat per a ell la competició, amb curses dissabte i diumenge i, com ja va apuntar la temporada passada, sempre entre els millors.  La jornada de dissabte va ser més profitosa que la de diumenge. Puig va ser 6è a la primera mànega amb una molt bona baixada. A la segona va poder acabar 5è, sent un molt bon resultat per a les primeres curses de la temporada. El podi el van formar el rus Alexei Bugaev, l’austríac Thomas Grochar, i el suís Thoms Pfil.

El següent eslàlom, celebrat diumenge, va començar molt bé amb un 5è lloc a la primera mànega, però a la segona, a la meitat del traçat, una enforquillada va deixar fora de la competició l’andorrà. La pròxima cita de Puig seran les Copes del Món de Saint Moritz, el pròxim 17 de desembre.

Etiquetes

Comentaris

Trending