Roger Puig assoleix el millor resultat de la seva carrera (8è) en un gegant de la Copa del Món

Bon paper de la júnior Clàudia García a Cortina d’Ampezzo, on han estat quarta del supergegant i Top 30 de Gabriel, Cornella i Rius a Kronplatz

Roger Puig celebra el resultat assolit.
Roger Puig celebra el resultat assolit.

La segona jornada de competició a Veysonnaz ha suposat una gran alegria per a Roger Puig. L’esquiador andorrà ha aconseguit la seva segona millor posició en una prova de la Copa del Mòn de paraalpí. Ha estat vuitè al gegant disputat a l’estació suïssa. Per la seva banda, Clàudia Garcia, en categoria júnior, ha estat quarta del supergegant femení disputat a Cortina d’Ampezzo.

Puig no podia amagar la seva satisfacció. Fins ara, el millor paper assolit era la setena plaça a l’eslàlom de Saint Moritz. La vuitena aconseguida aquest dimecres, en gegant, doncs, és també un molt bon resultat. L’andorrà ha finalitzat la prova amb un temps de 2’06’’76. Per tant, 6’’06 per sobre del guanyador, que ha estat el suís Robin Cuche, seguit pel francès Arthur Bauchet i l’austríac Markus Salcher.

“Estic molt content per aquest resultat, perquè ha estat el meu millor resultat de la meva carrera esportiva en gegant” ha comentat Puig. L’esquiador ha volgut posar en relleu que “aquesta pista és molt tècnica” però ha ajudat el fet que “fa anys que venim i la coneixem”. Per això, “he pogut aprofitar bé els canvis de rasant”.

Una altra esquiadora andorrana, Claudia García, ha estat quarta al supergegant en categoria júnior que s’ha disputat a l’estació italiana de Cortina d’Ampezzo. Amb l’equip Fast Team, ha completat la prova amb un temps de 56’’95, tot just 63 centèsimes per sobre de la guanyadora, Sofia Colombo.

Pel que fa a l’equip nacional d’eslàlom, Bartumeu Gabriel, Xavier Cornellà i Àlex Rius han completat la prova disputada per segon dia consecutiu a Kronplatz, en aquest cas corresponent als Nacionals d’Haití. Han estat 23è, 28è i 29è respectivament. En canvi, Jordina Caminal no ha pogut finalitzra cap dels dos descensos a la Copa d’Europa de Zauchensee.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending