Roger Puig aconsegueix la 21ena posició en una prova de la Copa del Món a Veysonnaz

Jèssica Núñez és 26ena al gegant FIS de Vaujany i Jordina Caminal no ha pogut completar la primera mànega

Roger Puig a Veysonnaz.
Roger Puig a Veysonnaz. FAE

L'esquiador paralímpic, Roger Puig ha aconseguit la 21ena posició a la Copa del Món de gegant de Veysonnaz (Suïssa). L’andorrà havia estat el 20è temps en la primera mànega. A la segona ha perdut una posició, tot i que ha esquiat molt millor i ha aconseguit millor crono que alguns dels rivals habituals. Aquesta Copa del Món està sent d’un alt nivell. 

 

El crono de Puig ha estat de 1.55.26, amb 57.46 en la primera mànega i 57.80 en la segona. Amb aquest resultat, Puig ha sumat 10 punts de Copa del Món. Aquest divendres, competirà a l’eslàlom, també corresponent a la Copa del Món.

Per altra banda, Jèssica Núñez ha estat 26ena al gegant FIS de Vaujany (França). L’andorrana ha acabat amb 1.45.03, a 5.08 de la guanyadora,
la francesa Axelle Chevrier, que s’ha imposat amb 1.39.95. Així mateix, Jordina Caminal no ha pogut completar la primera mànega, mentre que Íria Medina no ha pres la sortida. L'equip masculí EEBE que es trobava a Passo San Pellegrino (Itàlia) ha competit a l’última cursa, abans de tornar a Andorra. A l’eslàlom FIS, Marc Fernández, Pere Cornella i Aritz Àlvarez no han pogut completar una primera mànega en què no han pogut acabar la meitat dels participants. 

Etiquetes

Comentaris

Trending