Riva i Espot es reuneixen amb federacions i entitats per copsar les necessitats en infraestructures

Realitzaran trobades amb 36 ens esportius, 4 clubs històrics i el comité olimpics on també se'ls agrairà l'esforç dut a terme durant la Covid-19

L'executiu amb el president de la Federació d'Atletisme d'Andorra, Josep Maria Missé.
L'executiu amb el president de la Federació d'Atletisme d'Andorra, Josep Maria Missé. SFGA/CEsteve

Tenir una idea sobre les necessitats en infraestructures. Amb aquest objectiu l'executiu es reunirà amb federacions i club esportius durant les pròximes setmanes perquè els hi transmetin allò que els cal per a la seva pràctica esportiva, alhora que els hi volen agrair tots els esforços que han dut a terme durant la pandèmia.

Des del ministeri d'Esports, amb la ministra Sílvia Riva i el secretari d'Estat, Justo Ruiz, i acompanyats del cap de Govern, Xavier Espot, han iniciat avui una ronda de trobades que els portarà a reunir-se amb les diferents federacions esportives i clubs històrics del país. L'objectiu principal d'aquestes és conèixer i recollir informació en relació amb les necessitats d'infraestructures esportives que hi pot haver al país amb l'increment de les llicències federatives.

A més, també han volgut que les entitats notin el suport de l’Executiu després d’un període complex i amb restriccions de mobilitat a causa de la situació provocada per la Covid-19, així com agrair els esforços que han realitzat per adaptar-se en cada moment a les mesures restrictives.

En aquesta primera ronda de contacte s'han trobat amb la federació de bàsquet, de canoa i caiac, de muntanyisme i el Bàsquet Club Andorra (BCA). En total tenen programades reunions amb 36 federacions, el VPC, l'FC Andorra, el club de vòlei, el BCA i el Comitè Olímpic Andorra.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending