Riva confia en la bona entesa entre FC Andorra i VPC per l’adequació de l’Estadi Nacional

La ministra ha destacat la col·laboració que s’ha tingut entre els dos clubs per poder treballar en el mateix espai i espera que es mantingui la dinàmica

Una imatge de l'Estadi Nacional.
Una imatge de l'Estadi Nacional.

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha posat la confiança en la bona entesa que s’ha demostrat entre l’FC Andorra i el VPC durant aquest any. Principalment, per les dues qüestions que ocupen els clubs, com són el canvi de gespa de l’Estadi Nacional i la decisió sobre el lloc on s’ha de jugar la pròxima temporada. En aquest sentit, Riva ha assegurat que espera que es mantingui la dinàmica que s’ha creat.

Aquest matí, en el marc de la presentació de les noves instal·lacions del CTEO, Riva ha explicat que “no tenim més novetats, ahir el director esportiu va dir que la línia segueix sent la mateixa perquè tothom pugui disposar d’un espai i estem esperant a veure com va la coordinació entre entitats”. Aquest acord, segons la ministra, s’espera que pugui anar en la línia per seguir col·laborant pel que fa al canvi de gespa, tal com ha indicat, “ha de fer que es pugui canviar la superfície a l’Estadi Nacional, la moratòria feia possible seguir amb les condicions, i suposo que el fet aquest és el que ara els ocupa més temps”.

En un altre terç, pel que fa a les subvencions del MoraBanc, la minsitra ha assenyalat que esperarà a conèixer el projecte per a la pròxima temporada per prendre cap decisió. Això sí, confia en que es treballi per tornar a pujar a l’ACB.

Etiquetes

Comentaris

Trending