Del Rio acaba tercera a l’esprint i es manté segona a la general de la Copa d’Europa d’esquí de fons

A la cursa masculina júnior, Quim Grioche ha finalitzat 64é en una especialitat que no és la seva

Comentaris

Gina del Rio, al podi aquest divendres.
Gina del Rio, al podi aquest divendres. FAE

Gina del Rio ha estat tercera a la cursa sprint d’1.3km en acabar  per darrere de les italianes Nadine Laurent i Iris de Martin. L’andorrana ha finalitzat a només 1,14 segons de les seves rivals. Darrere de Del Rio ha arribar la suïssa Marina Kaelin, que és la líder de la competició.

Gina del Rio ha aconseguit entrar en la final després de ser tercera a la classificatòria a només dos segons (+2.43) de la millor, que ha estat De Martin per davant també de Laurent. A la final, les posicions entre les italianes s’han intercanviat, però Del Rio s’ha mantingut tercera.

Aquest divendres també s’ha disputat la cursa masculina júnior, amb la presència de Quim Grioche que ha acabat 64è en una especialitat que no és la seva.

Ara mateix Gina del Rio es manté segona a la classificació general d’aquesta Copa d’Europa OPA. L’andorrana suma 676 (en tenia 633 punts abans d’aquesta cursa), mentre que la líder, la suïssa Marina Kaelin, en té 812 (tenia 772). Per darrera, Del Rio té a la italiana Nadine Laurent, amb 629 (tenia 579). Amb 618 (tenia 572) es troba en la quarta plaça la també italiana Iris De Martin Pinter.

La cita de Dobbiaco funciona com un mini tour, amb la qual cosa avui la guanyadora sumava 50 punts (normalment són 100), i dissabte també seran 50 per a la primera, mentre que el diumenge seran 200 els punts que se li atorgaran a la vencedora. Per aquesta raó, encara no està decidida cap de les primeres posicions.

Dissabte i diumenge serà el torn per a les proves de distància. Dissabte tindrà lloc la cursa de 10km individual en lliure, mentre que el diumenge està prevista la carrera de 10km persecució en clàssic.

Etiquetes

Comentaris

Trending