Revolució a la vestimenta de l’FC Andorra

(AMB VÍDEO) Els tres colors es mantenen, però es distribueixen entre les diferents peces: la samarreta serà només blava; els pantalons, grocs; i les mitges, vermelles, segons el disseny fet per la multinacional Nike

Els jugadors amb la nova vestimenta de l'FC Andorra.
Els jugadors amb la nova vestimenta de l'FC Andorra. FC ANDORRA

L’FC Andorra ha fet públic el disseny de les noves samarretes i la resta de la vestimenta per a la nova temporada a la Liga Hypermotion. Es tracta d’una aposta arriscada. El tricolor de l’equipament habitual es manté, però es distribueix entre les diferents peces. La multinacional de roba esportiva Nike continua sent el proveïdor oficial de l’entitat.

A través de les xarxes socials -i en un anunci que s’ha anat cuinant a foc lent durant tot el dia- s’ha donat a conèixer el secret. Després d’hores de misteri, s’ha revelat la peculiar aposta. Segurament, no deixarà indiferent ningú.

I és que, no es pot negar, el nou disseny suposa una revolució amb el dels darrers anys. Fins ara, els tres colors del club (blau, groc i vermell) -també del país- havien estat presents a la samarreta. Ara, dos d’ells l’abandonen i es reparteixen la resta de peces.

Així, la samarreta serà totalment blava. El groc queda als pantalons. I, finalment, el vermell per a les mitges. Es pot comprovar en les imatges i vídeos que ha distribuït el club.

Comentaris (1)

Trending