Retorn solidari de públic a la ‘Bombonera’

El MoraBanc vendrà unes 600 entrades pel partit contra l’Acunsa Guipuzkoa i tot el que es recapti anirà destinat a Unicef

Aficionats a les grades de la 'Bombonera'.
Aficionats a les grades de la 'Bombonera'. MORABANC ANDORRA

Confirmat. El públic tornarà a la ‘Bombonera’ en el partit del pròxim diumenge contra l’Acunsa Guipuzkoa, el darrer de la lliga regular i en el qual el MoraBanc Andorra es jugarà la classificació per al ‘play off’. Totes les entrades costaran deu euros i la recaptació íntegra tindrà un destí benèfic: Unicef. Entre altres mesures, caldrà accedir al recinte amb una mascareta FFP2.

D’aquesta forma es confirma el que ja s’intuïa la setmana passada, quan el govern espanyol, que tenia la darrera paraula pel que fa tant a la màxima categoria del bàsquet com a Primera i Segona Divisió de futbol, va autoritzar el públic als pavellons d’aquelles regions amb una millor situació epidemiològica. A Andorra el que compta és la normativa de l’executiu, que ja fa diverses setmanes va autoritzar l’entrada d’espectadors als recintes esportius. El MoraBanc ha confirmat el retorn dels espectadors al poliesportiu així com les condicions sota les quals serà possible.

Serà obligatori l’ús de mascareta FFP2 i caldrà ocupar la localitat atorgada en tot moment, amb l’única excepció de si es necessita anar al lavabo

Les previsions situen que es pugui acollir uns 600 aficionats, garantint la distància de seguretat entre tots ells així com els protocols sanitaris del Govern i de la mateixa ACB. Les entrades, només pels abonats, s’hauran de reservar al web del club.

El partit es disputarà diumenge a dos quarts de set de la tarda. Per accedir a la ‘Bombonera’ caldrà seguir una sèrie d’estrictes mesures. Així, serà obligatori dur mascareta FFP2, com marca l’ACB. Cada espectador haurà de seure al seient indicat i, malgrat que siguin del mateix grup bombolla, separat de la resta d’aficionats. També es demana a la gent que s’estigui a la localitat en tot moment, amb l’única excepció que es necessiti anar al lavabo.

El club ha anunciat que la recaptació que s’aconsegueixi amb la venda de localitats es destinarà a fins benèfics. En concret, se cedirà a Unicef. També es demana que no s’imprimeixin en paper i que, a l’entrada del pavelló, s’ensenyin escanejades des del telèfon mòbil.

Feia catorze mesos que la ‘Bombonera’ no tenia públic en un partit ACB. El darrer duel amb públic va ser contra l’Herbalife Gran Canaria. Al març, sí que hi va haver espectadors en l’encontre d’Eurocup contra el Mornar Bar.

Aificionats del MoraBanc animant en el partit contra el Mornar Bar des de la graderia de la Bombonera.

Relacionat

El MoraBanc tindrà públic en el darrer partit de lliga davant el Guipuzkoa

Comentaris

Trending